Besat!
SALG TIL SYGEHUSE/KLINIKKER: VÆKSTFORRETNING FOR STÆRK SALGSCHEF


Vores klient er en internationalt arbejdende virksomhed, der udvikler og producerer et patentbeskyttet produktprogram, der sælges til sygehuse og klinikker. Produkterne har en etableret position på det danske marked, der er i stærk vækst.

 

Vi søger nu en

 

STÆRK OG SELVSTÆNDIG SALGSCHEF

 

der som selvstændig - i eget selskab - på eksklusiv-basis vil føre væksten videre på det danske marked.

 

For at få succes, må du

 

·         have lyst til at drive din egen forretning,

·         du må have stor selvstændighed og

·         et drive ud over det sædvanlige.

 

Du skal desuden have høj forretningsmoral, et godt uddannelsesniveau og en vis erfaring af at arbejde internationalt.

 

Du har uden tvivl en succesfuld salgskarriere i bagagen, og det er en fordel, hvis du er vant til at sælge og forhandle med sygehussektoren og/eller med klinikker inden for sundhedssektoren.

 

Du overtager en eksisterende aktivitet med en million-omsætning, der med nuværende salg giver god indtjening og har et betydeligt udviklingpotentiale.

 

Der ønskes en salgsmæssig dækning af hele landet, hvorfor det vil være hensigtsmæssigt, at salgsselskabet etableres centralt i Danmark; dette er dog ikke et krav.

 

Du kan søge jobbet ved at sende ansøgning samt CV til Søren Qvist på sq@TVMskills.dk, eller ring gerne til ham på 2620 7970, hvis du har spørgsmål.

 

Virksomheden bag produktprogrammet er nordisk og privatejet, og den er karakteriseret ved solid økonomi, kontinuerlig produktudvikling, vækst på gazelleniveau og et veludviklet og gennemprøvet forretningskoncept. Produkterne sælges i dag på globalt plan, og der produceres fra en helt ny fabrik.

 

© Design-Line DanmarkLicensed by TVM Executive Skills  V.5.5-14-718057 
Startside Konsulent definition  Regionschef, materiel Lederjobs Afdelingsledere  CFO  Adm dir Vestsjælland  Projektleder - international  Country Sales Mkt  Specification Manager  Direktør råstoffer til Polen  Controller, Loxam  Client Managers  Afdelingsleder, Esbjerg  Int Marketing Manager  Head Reporting Controlling  Økonomiansvarlig  Salgschef - Sygehuse  Projektleder Anlægsvirksomhed  Teknisk Chef  Direktør Golfklub  Erfaren værkfører til entreprenørmaskiner  Projektleder, internat.  Regionschef Vest, materieludlejning  Area Manager Lift, Loxam  Afdelingsleder, materieludlejning  CFO  Vores kompetencer Løste opgaver, SEARCH Synsmedarbejdere  Handelsportal, etablering  Ingeniør entreprenørmarkedet  Produktionschef  Løste opgaver IØVRIGT Executive Search Executive search case Management Assessment Executive Outplacement Afskedigelsesproces Ledergruppe analyse Ledergruppeanalyse - case Fremtid hos TVM? Etik Forretningsvilkår Vores historie Kontakt  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark