Saint-Gobain SageGlass:
Nordisk Business Development Manager til verdensklasse bygningsglas


 

SageGlass – elektrokromisk glas til facader og andre bygningsløsninger – introduceres nu i Norden af Saint-Gobain. Derfor søges en stærk frontfigur, der kan placere de revolutionerende produkter i centrum for arkitekter, bygherrer, entreprenører mv i Danmark, Norge og Sverige.

SageGlass, en amerikansk start-up virksomhed i staten New York, begyndte i 1989 udviklingen af elektrokromisk glas og i 2003 opførtes den første bygning med SageGlass. SageGlass produkterne er i dag beskyttet af ca 500 patenter og mere end 700 bygninger verden over er forsynet med SageGlass.

Efter introduktionen af deres trelags-produkt i 2010, verdens mest energieffektive vinduesglas, blev SageGlass købt af Saint-Gobain, verdens største leverandør af byggematerialer. Dermed blev SageGlass omfattet af Saint-Gobains World Class Manufacturing koncept og samtidig begyndte en global udvidelse af markedet for SageGlass produkterne.

SageGlass findes allerede i Norden i mindre, enkeltstående projekter, strategiske partnerskaber med virksomheder som Velux og Schüco er etableret; nu er tidspunktet kommet til en struktureret, seriøs lancering. Dét er opgaven for den kommende Business Development Manager Nordic.

Med domicil i Saint-Gobains nordiske hovedkontor i 8-tallet I København bearbejder Business Development Manager relevante virksomheder I Danmark, Norge og Sverige. Du vil arbejde meget selvstændigt med reference til EMEA-direktøren, der er placeret i Schweiz, og i samarbejde med SageGlass supportorganisationer i bl.a. Schweiz og USA.

Hovedopgaverne er at:

 Positionere SageGlass som et strategisk produkt med stærke funktionelle, æstetiske og økonomiske fordele

 Tilpasse SageGlass® Value Proposition til behovene I de nordiske lande

 Promote SageGlass generelt og på projektniveau blandt arkitekter, ingeniører, rådgivere, facadekonsulenter, bygherrer, investorer mv

 Yde ekspertstøtte til arkitekter, entreprenører, rådgivere, systemleverandører mv.

 Drive kommunikation og marketing initiativer i de nordiske lande i samarbejde med Marketing i Schweiz

 Repræsentere SageGlass® ved events (udstillinger, trade shows, konferencer) i samarbejde med Marketing

 Løbende tilføre og bearbejde leads med CRM

 Følge projektaktiviteter I samarbejde med SageGlass® Architectural Solutions Team

 Identificere og udnytte synergier med relevante enheder i Saint-Gobain Nordic

 Selvstændigt initiere, planlægge og udføre de nordiske aktiviteter I samarbejde med SageGlass teams i Europa, Mellemøsten og Nordamerika.

 Åbne døre for Vetrotech Fire and Protect glasløsninger

Dit udgangspunkt er ideelt set en teknisk grunduddannelse med kommerciel overbygning eller supplement og 5-10 år med relevant kommercielt og professionelt arbejde. Fx har du måske en baggrund som salgsingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør ell.lign. og har arbejdet med salg og marketing.

Det er afgørende, at du har solid viden om forskrifter og salg til arkitekter og konsulenter. Du har formentlig tidligere stået for introduktion af nye produkter og/eller ny teknologi i byggebranchen.

Viden om glas er en stor fordel, og det er nødvendigt, at du har grundviden om glas og/eller metal og/eller træ og/eller facadekonstruktioner.

Som person er du selvstændig, vedholdende og initiativrig. Du er vant til at arbejde med lange salgscykler, hvor vedholdenhed og målrettethed er afgørende for succes, og du er af natur nysgerrig og interesseret i at lære.

Jobbet er - for den rette - en unik karrieremulighed med stor indflydelse på indførelsen af globalt markedsledende produkter i det nordiske marked for en af verdens største koncerner.

Er du interesseret, så kontakt Thomas Lindahl, TL@TVMskills


© Design-Line DanmarkLicensed by TVM Executive Skills  V.5.5-38-718084 
Startside Konsulent definition  Regionschef, materiel Lederjobs Afdelingsledere  CFO  Adm dir Vestsjælland  Projektleder - international  Country Sales Mkt  Specification Manager  Direktør råstoffer til Polen  Controller, Loxam  Client Managers  Afdelingsleder, Esbjerg  Int Marketing Manager  Head Reporting Controlling  Økonomiansvarlig  Salgschef - Sygehuse  Projektleder Anlægsvirksomhed  Teknisk Chef  Direktør Golfklub  Erfaren værkfører til entreprenørmaskiner  Projektleder, internat.  Regionschef Vest, materieludlejning  Area Manager Lift, Loxam  Afdelingsleder, materieludlejning  CFO  Vores kompetencer Løste opgaver, SEARCH Synsmedarbejdere  Handelsportal, etablering  Ingeniør entreprenørmarkedet  Produktionschef  Løste opgaver IØVRIGT Executive Search Executive search case Management Assessment Executive Outplacement Afskedigelsesproces Ledergruppe analyse Ledergruppeanalyse - case Fremtid hos TVM? Etik Forretningsvilkår Vores historie Kontakt  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark