Vores historie


Team Vision Management blev etableret i 1996 med henblik på at udføre trivselsmålinger og efterfølgende udviklingsprojekter for organisationer.

I 1999 etableredes en selvstændig afdeling for teamudvikling. Afdelingen grundlagde da de principper, der også i dag er fundamentet for TVMs meget velrenommerede Ledelse I Praksis outdoor forløb.

I 2001 etableredes en afdeling for rekruttering. Det var året, hvor searchbranchen på få måneder tabte 50% af sit marked og om indledte tre års recession. Alligevel holdt TVM Search & Selection på, og man skabte en efter forholdende forretning.

I 2003 begyndte Søren Qvist hos TVM Search & Selection. Han havde arbejdet med executive search, management assessment og outplacement siden 1997, bl.a. hos Ward Howell International, Capacital Search & Selection og Lisberg Search & Selection. Forud herfor lå 14 år inden for ledelse og salg af IT-løsninger i Nordeuropa, bl.a. hos IBM.

TVMs filosofi har fra start været at opbygge høj kompetence på velafgrænsede områder. Områder, der ligger tæt på, men kræver stort fokus for at blive behersket, søges løst ved eksterne specialister. I dag har dette medført, at TVM-gruppen opererer med en gruppe af partnere - eller venner, der hver for sig er specialister på deres område. Det kan dreje sig om erhvervspsykologi, om virksomheders ide- og værdigrundlag, om ekspertise i bedømmelse af virksomheders produktions og logistiksystemer og benchmarking af samme, om kendskab til Danmarks SAP-marked i bredeste forstand, om leverandører af test-værktøjer osv osv. I alle tilfælde har vi valgt at arbejde med virksomheder og personer, der deler vores opfattelse af, at man skal være stærk på sit felt for at kunne gøre nytte.

TVM's logo

TVMs logo symboliserer den udvikling en kundes organisation gennemløber i samarbejdet med TVM.
Kunden er de sorte tegn - i tre stadier - og den grå kasse symboliserer TVM.

I udgangspunktet er kundens virksomhed tegnet som en lille streg.
Derefter kommer kontakten med TVM, virksomheden åbner sig for udvikling, det kan være i form af brede trivselsprojekter, af ledelsesudvikling eller implementering af værdiledelse i teamsammenhæng mv. eller det kan være ved at sikre, at organisationen har de rigtige ressourcer engageret i de rigtige positioner. Oftest er det dog en kombination af to eller tre områder.
Efter en tid er kundens virksomhed vokset til en - næsten - trekant der peger fremad og opad. Den er blevet stærk og bevidst om sine kompetencer, ved, hvordan der kan arbejdes mod komplekse mål, klar til nye udfordringer og resultater - med eller uden TVM.
© Design-Line DanmarkLicensed by TVM Executive Skills  V.5.5-7-718049 
Startside Konsulent definition  Regionschef, materiel Lederjobs Afdelingsledere  CFO  Adm dir Vestsjælland  Projektleder - international  Country Sales Mkt  Specification Manager  Direktør råstoffer til Polen  Controller, Loxam  Client Managers  Afdelingsleder, Esbjerg  Int Marketing Manager  Head Reporting Controlling  Økonomiansvarlig  Salgschef - Sygehuse  Projektleder Anlægsvirksomhed  Teknisk Chef  Direktør Golfklub  Erfaren værkfører til entreprenørmaskiner  Projektleder, internat.  Regionschef Vest, materieludlejning  Area Manager Lift, Loxam  Afdelingsleder, materieludlejning  CFO  Vores kompetencer Løste opgaver, SEARCH Synsmedarbejdere  Handelsportal, etablering  Ingeniør entreprenørmarkedet  Produktionschef  Løste opgaver IØVRIGT Executive Search Executive search case Management Assessment Executive Outplacement Afskedigelsesproces Ledergruppe analyse Ledergruppeanalyse - case Fremtid hos TVM? Etik Forretningsvilkår Vores historie Kontakt  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark