Whiteboard - hvad og hvem? 


Whiteboard blev etableret i 2005 af seks erfarne erhvervsfolk, der havde - og fortsat har - det tilfælles, at de søger ny viden om ledelse og organisationer. Det skal være viden, der kan skabe værdi for andre, og håbet er, at gruppens medlemmers forskellighed i kombination med medlemmernes villighed til at udfordre og lade sig udfordre, vil give resultater.
Samarbejdet i gruppen har vist, at en af de særlige kompetencer Whiteboard har, er en helhedsorienteret tilgang til at bearbejde eller løse virksomhedsproblemer. Og netop helhedsorienteringen vil være et område, Whiteboard vil bearbejde nærmere i 2010, ikke mindst som metodemæssigt udgangspunkt.
 
I 2009 er hovedproduktet en analyse, der skal tage temperaturen på topleders opfattelse af en række forhold i egen virksomhed. Vi interesserer os for ændringer skabt af recessionen og for de indsatsområder, der prioriteres i 2010.
 
Whiteboard er en non-profit organisation.
 
Whiteboard-Analysen skal for det første være yderst relevant for svarerne og desuden meget lidt tidkrævende - maksimalt 10 minutter - at besvare.
 
Alle deltagere får adgang til den efterfølgende rapport, og der planlægges et præsentationsmøde for interesserede deltagere, hvor rapporten præsenteres og konklusionerne debatteres.
Herudover vil Whiteboard blandt deltagerne i undersøgelsen trække lod om fem gange 20 timers konsulentassistance. Gevinsten består af en halv dags møde med Whiteboards fem hovedmedlemmer, hvor vinderens virksomhed med udgangspunkt i et problemområde gøres til genstand for en helhedsorienteret bearbejdning.
 
Hvem er Whiteboard?
 
I dag består gruppen af fem personer:
 
Jens Bisballe, stifter og ejer af Jens Bisballe Planlægning, der senere er indgået i PricewaterhouseCoopers og IBM. Mere end 25 års erfaring med ledelsesrådgivning. I dag direktør i ToBe ApS samt professionelt bestyrelsesmedlem i flere vækstfirmaer og start-ups.
 

Henrik Wiese, stifter og indehaver af Changemarketing® (www.changemarketing.dk). Endvidere medstifter og partner i Strategiarkitekterne® (www.strategiarkitekt.dk).  Mere end 20 års erfaring med udvikling og implementering af marketing- og virksomhedsstrategier i mellemstore og større  - ofte ejerledede - virksomheder.

 
Jan Christiansen, (www.mindpower.dk) kunstner fra Hillerød, selvstændig innovationskonsulent, lidt besat af Scharmers Teori U og hjernens uendelige potentiale og mangeårig underviser i hurtiglæsning og studieteknik.
 
Peter Beyer, (www.peter-beyer.dk) erhvervsforsker med speciale i organisationers elasticitet og evne til at absorbere forandring, tidligere direktør og medejer af konsulentvirksomheder og rigtig mange års erfaring med ledelsesrådgivning i mellemstore og store virksomheder for virksomheder som Ernst & Young, Cap Gemini, Rambøll m.fl
 
Søren Qvist, der forlod IT som branche efter 14 år hos IBM og Cincom Systems for at arbejde med executive search i Ward-Howell International. Er i dag - 12 år senere - indehaver af TVM Executive Skills (www.TVMskills.dk), der arbejder med virksomheder om altid at have den bedste leder på de kritiske poster gennem Leadership Assessment og Executive Search.
© Design-Line DanmarkLicensed by TVM Executive Skills  V.5.5-2-340727 
Startside Konsulent definition  CBS seminar 2011 TRACK RECORD Bygge- anlægsrelateret  Ledige jobs Controller, Gyproc  Bogholder Sydsjælland  Udlejningskonsulent, skure moduler  Udlejningskonsulent, materieludlejning  Yngre ingeniør  Lederjobs Int Marketing Manager  CFO  Adm dir Vestsjælland  Projektleder - international  Direktør råstoffer til Polen  Projektleder Anlægsvirksomhed  Client Managers  Head Reporting Controlling  Økonomiansvarlig  Økonomiansvarlig  Direktør Golfklub  Teknisk Chef  Salgschef - Sygehuse  Afdelingsleder, Esbjerg  Projektleder ny fabrik  Afdelingsleder, materieludlejning  Erfaren værkfører til entreprenørmaskiner  Regionschef Vest, materieludlejning  Projektleder, internat.  CFO  IT Universitet Vores kompetencer Løste opgaver, SEARCH Controller  Salgschef Peugeot Kbh.  Synsmedarbejdere  Handelsportal, etablering  Ingeniør entreprenørmarkedet  Produktionschef  Løste opgaver IØVRIGT Executive Search Executive search case Bilbranchen - kompetencer Management Assessment Executive Outplacement Afskedigelsesproces Ledergruppe analyse WHITEBOARD Forhandlernetværk search Ledergruppeanalyse - case Services PEUGEOT Kompetence Test  Prisliste  Ansættelse / Inspiration  CV-formular  Afskedigelse  Kompetence & Rekruttering  Fremtid hos TVM? Etik Forretningsvilkår Vores historie Kontakt Qvist Invitational 09  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark